De beste plek voor al uw hockey producten

Retour of ruilen

Retour sturen of ruilen

Retour sturen of ruilen

Voorwaarden retourneren:

Producten aangekocht via Hockeyzaak.nl welke retour worden gestuurd moeten aan onderstaande voorwaarden voldoen. Is dit niet het geval dan heeft Hockeyzaak.nl het recht om retouren te weigeren of om een waardevermindering te verrekenen.

  • Producten welke retour worden gestuurd moeten onbeschadigd, ongedragen en compleet zijn.
  • Producten moeten in een geschikte omverpakking retour gestuurd worden.
  • Op de originele productverpakking mogen geen stickers en/of tape worden geplakt.
  • Het schrijven op de originele productverpakking is niet toegestaan.
  • Retourneren is mogelijk tot 14 dagen na aankoop.
  • De kosten van retour zijn voor eigen rekening mits de zending valt onder onze klantenservice retourneren. Zie hiervoor 3.

Voor het retourneren heeft Hockeyzaak.nl drie mogelijkheden:

 

  1. Product naar ons opsturen. U kunt uw bestelling retour zenden naar het onderstaande adres:

Hockeyzaak.nl
Jac. P. Thijsseweg 1D
2408 ER Alphen aan den Rijn

 

Indien u er voor kiest om de retourzending zonder Track & Trace code (het zgn. 3S-nummer) te versturen is het verzendtraject geheel voor eigen risico. Zonder Track & Trace code kan Hockeyzaak.nl niet nagaan wat er gedurende het verzendtraject met uw retourzending is gebeurd. Als de retourzending uiteindelijk niet bij Hockeyzaak.nl aankomt zal er geen restitutie van het aankoopbedrag plaatsvinden.

Voor een snelle afhandeling van uw retouraanvraag verzoeken wij u alle gegevens op het retourformulier duidelijk in te vullen en het formulier met de retourzending mee te sturen. Alléén volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen.

DENK AAN UW BANKREKENINGNUMMER ( IBAN )

Indien voldaan is aan alle voorwaarden dan betalen wij het aankoopbedrag van de retourartikelen binnen 5 werkdagen terug op jouw bank- of paypal rekening.

 

>>>>  DOWNLOAD HIER HET : RETOURFORMULIER <<<<

 

  1. Gratis retourneren in onze showroom. Hockeyzaak.nl heeft een showroom met magazijn én webshopstore in Alphen aan den Rijn. U kunt hier uw te retourneren of te ruilen artikelen aanbieden onder dezelfde voorwaarden zoals beschreven in “Voorwaarden retourneren”.

          Voor openingstijden dient u vooraf een afspraak te maken. U kunt ons bereiken op 0172-242322

  1. Via klantenservice retourneren. Wanneer er door ons een fout is gemaakt bij het leveren van uw bestelling zijn de retourkosten voor onze rekening. Neem in dit geval voor het retourneren van uw product eerst contact op met de klantenservice. Onze klantenservice is bereikbaar op 0172-242322 en via mail op info@hockeyzaak.nl

Belt u met onze klantenservice? Houd uw bestelnummer dan bij de hand!