De beste plek voor al uw hockey producten
Bij aankoop van minimaal €39,95 ontvangt u een gratis een hygiënisch en veilig bitje dat niet in kokend water hoeft.

Welkom in de Hockeyzaak

Welkom op de compleet nieuwe website van hockeyzaak.nl

 

Sinds december 2016 zijn we online met deze nieuwe shop!

Dehockeyzaak is ontstaan uit Hockeyhout.nl. We zijn heel trots op het resultaat en danken iedereen die ons heeft geholpen de site te bouwen. We hebben gekozen voor mooie merken, merken die er toe doen. Niet alleen gevestigde en betrouwbare namen, maar we geven ook nieuwe merken een kans om zich te presenteren. Zo waren we destijds met Hockeyhout al de eerste met WOOD en met CAZADOR. Sinds een paar weken zijn we ook de de eerste in Nederland met UBER hockey. UBER is gestart in Engeland. Het merk probeert in ons land ook voet aan de grond te krijgen. UBER ziet in ons een partner om het merk op kaart te zetten zoals dat bij WOOD en CAZADOR ook is gelukt.

Voor dat we artikelen op onze site plaatsen gaan we zelf eerst uitgebreid testen. Uber test: design is fantastisch, product met liefde gemaakt, met name de dark en prime series zijn qua prijs / kwaliteit zeer goed en vullen iets toe binnen ons assortiment.

En…. UBER is nog op zoek naar spelers op top niveau die gesponsord willen worden! Dus speel je landelijk en wil je je onderscheiden, stuur ons dan een mail (info@hockeyzaak.nl) met je motivatie voor hockeyzaak.nl, de hockeysport en het merk UBER. Stuur ook je hockey-CV ook mee en een verwachting voor de komende 2 jaar. Let op: denk goed na wat je voor Uber kunt betekenen, simpelweg sticks weggeven doen ze niet!

 

Dehockeyzaak.nl is een webshop voor iedereen die van hockey houdt, het assortiment is samengesteld voor en door hockeyers en we bieden alleen kwaliteitsmerken aan. Fouten kunnen altijd gemaakt worden, wordt nooit boos maar neem direct contact met ons op. Mocht je de producten willen zien, testen of even passen? Dan kan dat altijd op afspraak in onze showroom:

Jac. P. Thijsseweg 1D

2408 ER Alphen aan den Rijn

 

Veel plezier op deze site.

Aneta en Ard-Jan Bruggers

 

“Hockey is a lifestyle”